فراخوان جذب مقاله در مجله انگلیسی زبان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان

1398/11/16 چهارشنبه

مجله انگلیسی زبان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تحت عنوان     Hormozgan Medical Journal    (دارای رتبه علمی-پژوهشی از کمیسیون نشریات وزارت بهداشت) و تحت نظر انتشارات کوثر، آماده پذیرش و انتشار مقالات ارزشمند پژوهشگران و محققان گرامی در زمینه های  , Biomedical , pharmacy Health Sciences Clinical Medicine ،

و در کوتاهترین فاصله زمانی ممکن (4 إلى 6 هفته) می باشد. لذا از کلیه محققین و پژوهشگران محترم آن دانشگاه دعوت می گردد مقالات خود را در زمینه های اشاره شده جهت انتشار از طریق سایت  .com  Hmedj  به دفتر مجله ارسال نمایند.

لازم به ذکر است به زودی فرآیند نمایه شدن این مجله در پایگاه scopus توسط این دانشگاه آغاز خواهد شد. در حال حاضر این مجله به صورت فصلنامه انتشار می یابد و در پایگاه های زیر نمایه می گردد.

, ISC, civilika, Magiran, SID, Barakat Knowledge Network System, Google Scholar, Index DRJI Conernicus